Kampeerterrein De Egel

Bij de boekingscentrale CJT kan kampeerterrein De Egel gehuurd worden onder de naam “BAUTERSHOF KAMPEERTERREIN”.
Dit kan gehuurd worden voor 100 personen in tenten.
Enkel ter beschikking in juli en augustus in combinatie met één of beide huizen.
Tijdens de verhuurperiode van het kampeerterrein wordt er een sanitaire container geplaatst met wastafels en toiletten.
De overige maanden van het jaar wordt dit kampeerterrein ter beschikking gesteld aan de verblijvende groepen als extra speelveld.

Kampvuur

Dit is toegestaan op het domein maar enkel op de daartoe voorziene plaats! Deze kampvuurweide is voorzien van een grote grindcirkel op voldoende afstand van de bomen. Er wordt verwacht dat de verblijvende groep zorgt voor de nodige veiligheidsmaatregelen: een brandblusser en een veilige afstand van het vuur voor de aanwezigen. Na afloop van het kampvuur moet de groep ervoor zorgen dat het vuur volledig gedoofd is en de kampvuurplaats opgeruimd is.
Er mag hout gesprokkeld worden in het bos maar er wordt in geen geval schade toegebracht aan de bomen en struiken op het domein!

Stilte en respect voor de buren en de andere groepen op het domein

’s Avonds is het buiten stil vanaf 22u00 tot 08u00 ’s morgens. Aan het kampvuur kan er gezongen worden of gitaar gespeeld maar na 22u00 mag er geen versterkte muziek gespeeld worden! Een nachtspel kan maar na 22u00 mag er geen gebruik gemaakt worden van versterkte muziek, megafonen, fluitjes, toeters, enz...