Het Klein Kamphuis

Bij de boekingscentrale van Het Centrum voor Jeugdtoerisme kan dit kamphuis gehuurd worden onder de naam “BAUTERSHOF KLEIN”.
kleinkamphuis
Het Klein Kamphuis is een degelijk ingericht kamphuis dat een B-typering kreeg vanuit Toerisme Vlaanderen en biedt plaats aan 26 personen.
Er is centrale verwarming.
Bij dit kamphuis hoort een apart staande sanitaire blok met 4 douchen, 2 wastafels en 3 buitentoiletten. Dit is een onverwarmd gebouw dat niet ter beschikking is van november t.e.m. februari om vriesschade te voorkomen.

Indeling Klein Kamphuis

  • 1 slaapzaal voor 22 personen: stapelbedden met per bed een matras, een hoofdkussen en een deken
  • 1 slaapkamer voor 4 personen: stapelbedden met per bed een matras, een hoofdkussen en een deken.
  • 1 toilet
  • 5 wastafels
  • Polyvalente dagzaal met 4 tafels, 30 stoelen, een diepvriezer, prikbord en krijtbord
  • Keuken met 1 tafel, gasvuur met 4 branders en oven, koelkast, dubbele pompbak met warm water, eet- en kookgerei voor 30 personen. Geen bestek!
  • Kuismateriaal aanwezig: emmers, borstels, aftrekkers en dweilen. Geen poetsprodukten!

Kampvuur

Dit is toegestaan op het domein maar enkel op de daartoe voorziene plaats! Deze kampvuurweide is voorzien van een grote grindcirkel op voldoende afstand van de bomen. Er wordt verwacht dat de verblijvende groep zorgt voor de nodige veiligheidsmaatregelen: een brandblusser en een veilige afstand van het vuur voor de aanwezigen. Na afloop van het kampvuur moet de groep ervoor zorgen dat het vuur volledig gedoofd is en de kampvuurplaats opgeruimd is.
Er mag hout gesprokkeld worden in het bos maar er wordt in geen geval schade toegebracht aan de bomen en struiken op het domein!

Stilte en respect voor de buren en de andere groepen op het domein

’s Avonds is het buiten stil vanaf 22u00 tot 08u00 ’s morgens. Aan het kampvuur kan er gezongen worden of gitaar gespeeld maar na 22u00 mag er geen versterkte muziek gespeeld worden! Een nachtspel kan maar na 22u00 mag er geen gebruik gemaakt worden van versterkte muziek, megafonen, fluitjes, toeters, enz...